Novi Sad
11.03.2014.
13:16 > 13:19
Za konačni završetak izgradnje zgrade centralne kuhinje "Radosnog detinjstva" nedostaje još da se sagradi trafostanica.
  • Sale NS

    12.03.2014 06:22
    Ko mi jos jednom kaze nesto ...
    ... protiv Bore Samardzica ! Pa radovi idu i bez njega po sistemu "kuhinja vama, pare meni" !? P.S. Nikako da napisete da li u toj novoj kuhiniji postoji prostorija za "poseban dnevni odmor" zaposlenih radnica ?
  • NEBOJŠA BERAK

    11.03.2014 22:29
    odgovor ZNAM DA ČITAM
    Draga moja ja sam VLASNIK preduzeća MONERA i ja znam ISTINU kompletnu i jedini koji su objavljivali priču bili su sa 021 PORTALA. Ovde je prenešena izjava, a u procesu je bio i MILOVIĆ koji je otišao na mesto konzula u Trst odakle je i razrešen. TO JE KOMPLETNA EKIPA a ja sam bio taj KOJI IH JE SPREČIO da UKRADU 5 MILIONA EVRA, ali ih NISAM PSREČIO da ukradu 2 MILIONA EVRA na ovom poslu i to se vidi iz aviona, a nije reagovalo NI TŽILAŠTVO. I JA ZNAM DA ČITAM I ŠTA SE DESILO. I za sve postoji verodostojna dokumentacija. I OBJAVLJIVANA je dobrim delom i na ovom sajtu.
  • sugradjanka

    11.03.2014 18:14
    kuhinja...
    konacno pri kraju! toliko je smrdelo, i jos uvek smrdi, iz vrtica u Narodnih heroja, da mi se stomak okrece ujutro pri odlasku na posao. zbog njih idem okolo, to je strasno, smrad skembica u prvoj fazi kuvanja, pre 7 ujutro...uzas! smrdi od Skupstine grada pa nadalje, preko puta, neki put i u Maksima Gorkog, kako vec vetar duva..nesnosno!!!
  • Zastavnik I klase

    11.03.2014 16:11
    Dogovor kuću gradi!
  • Znam da citam...

    11.03.2014 15:28
    za Nebojsu Beraka
    ..."Tu ponudu su kao najbolju prihvatili tadasnji direktor Radosnog detinjstva, Borislav Samaradzic i firma Eurogardi koja je dobila posao projektovanja objekta"... Morate se vise upustiti u ozbiljno citanje teksta i njegovo razumevanje. Svako dobro.
  • Nebojša Berak

    11.03.2014 13:51
    Budžetska inspekcija
    Jasno je kao dan kako je radila budžetsdka inspekcija i da je to inspekcija proforme radi zarad dobijanja plata.
    Iako je nesporno ponuda preduzeća MONERA, bila jeftinija za opremanje kuhinje u prvoje vertiji za 2,1 miliona evra, a u drugoj prekasapljenoj ponudi za celih 430.000 evra, i iako je kvalitet opreme i energetska efikasnost daleko na strani preduzeća MONERA i nije uporediva sa prihvaćenom, Malenković je prihvatio SKUPLJU I LOŠIJU VERZIJU sa katastrofanlnim tehnološkim rešenjem.
    OVO JOŠ JEDNOM GOVORI U PRILOG kako se pojedinci bahate sa parama PORESKIH OBVEZNIKA.
    Ako je budžetskoj inspekciji normalno da se dalako lošija oprema preplati skoro 50% i ako je njima malo BACITI 430.000 evra, jasno je KOGA PLAĆAMO I KAKVO JE BAHAĆENJE SA NAŠIM PARAMA onih koji svoj dinar nikada nisu zaradili nego muzu narod i državu sa državnih jasala i uništavaju SVE ŠTO STIGNU.
    Cela VOJVODINA JE MOGLA DA KUPI DEFIBRILATORE ZA TAJ NOVAC I DA IH POSTAVI PO GRADOVIMA VOJVODINE.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna